DEN 29 NOVEMBER ÄR DET GIVING TUESDAY

Givandets egen dag, Giving Tuesday, äger i år rum den 29 november – direkt efter Black Friday och Cyber Monday. Giving Tuesday startade som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om konsumtion.

Ågrenskas Vänskapsförening uppmärksammar dagen genom att bjuda dig på ett kostnadsfritt webbinarium om "Stöd till syskon till barn med funktionsnedsättningar".

Om Ågrenskas Vänskapsförening

Hjälp oss att skapa fler aktiviteter för syskon 
till barn med funktionsnedsättningar

Giving Tuesdag är också startdatum för en insamlingskampanj med fokus på Syskon som har en bror eller en syster med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar. Med din gåva kan Ågrenskas Vänskapsförening skapa fler aktiviteter för syskonen.

Det är lätt att hamna i skymundan om ens syskon har en funktionsnedsättning. Syskonet behöver, av naturliga skäl, mycket stöd och uppmärksamhet av föräldrarna. 

På Ågrenska har vi länge uppmärksammat syskon till barn och vuxna med funktionsnedsättning eller sjukdom. Vi har genom åren genomfört en mängd olika aktiviteter för syskonen. Livet som syskon är unikt för varje familj och förändras under livet. 

Hjälp oss att skapa fler aktiviteter för syskon till barn med funktionsnedsättningar. Vår målsättning är att samla in 150 000 kr. Vi vill erbjuda syskon att möta andra syskon, känna gemenskap, utbyta erfarenheter och få stöd i sin syskonroll.  För syskon är också viktiga.

QR-kod till vänskapsföreningen

Ågrenskas Vänskapsförening är medlemmar i Giva Sverige och granskas av Svensk Insamlingskontroll.


Ågrenskas Vänskapsförening är medlemmar i Giva Sverige och granskas av Svensk Insamlingskontroll.


Giving Tuesday Sweden


Giving Tuesday

  • 00 Dagar
  • 00 Timmar
  • 00 Minuter
  • 00 Sekund